5-praktische-tips-om-uw-strategische-doelen-te-realiseren

Komt u wel toe aan het stellen van goede strategische doelen? Vaak gunt men zichzelf niet de tijd om eens diep na te denken over het eigen bedrijf, de markt en de mogelijkheden. Het is de waan van de dag die regeert. En terecht, want de dagelijkse operatie is belangrijk. Maar zonder een helder strategisch kader weet u niet of alle operationele inspanning uw onderneming wel daar brengt, waar u heen wilt.

Dus wordt er toch tijd vrij gemaakt om na te denken over strategische doelstellingen. Daar komen dan vaak hele nuttige doelen uit: Over vijf jaar willen we zoveel procent meer marktaandeel, zoveel procent meer omzet. Zoveel procent groei. En natuurlijk hebben we allemaal geleerd doelstellingen ‘SMART’ te maken.

6 tips die u helpen uw doelen te realiseren!

Maar wat gaat u nu doen met deze doelen? Gaat u ze ook echt realiseren? Allemaal? Of zijn ze voorbestemd tot een kwijnend bestaan? Komen ze één keer per maand, tijdens een MT overleg voorbij, zonder dat er écht schot in komt.

Eigenlijk is dat jammer van alle denkkracht die u heeft geïnvesteerd. Hieronder vindt u daarom 6 tips die u helpen uw doelen te realiseren!

Download de “6 tips voor het realiseren van uw strategische doelen” als pdf

Vul uw e-mailadres in en uw PDF verschijnt hier.

  • Meer weten over '5-praktische-tips-om-uw-strategische-doelen-te-realiseren'?

  • Op dit moment zijn nog geen aankomende evenementen bekend.
    Volledige agenda