Online Lean kennissessie

  • 11-06-2020
  • Online - 09.30 uur tot 12.00 uur

Komen er in uw bedrijfsprocessen spoedjes voor? Haalt uw organisatie altijd de planning? De eerst afgesproken leverdatum met uw klant? En is de voor- en nacalculatie snel beschikbaar en altijd gelijk?

Heeft u één of meerdere vragen met “nee” beantwoord?
Dan is het tijd voor gepaste actie zodat uw organisatie gaat excelleren. In een kosteloze kennissessie nemen we u graag mee in hoe we, samen met onze klanten, hebben gekeken waar verbetering mogelijk was binnen hun bedrijfsprocessen. Vervolgens hebben we een aantal acties uitgevoerd om tot betere bedrijfsresultaten te komen. Niet alleen adviseren, maar ook actief meehelpen om de gewenste resultaten te behalen. Denkt u bijvoorbeeld aan het verkorten van doorlooptijden, het voorkomen van spoedjes en meer grip krijgen op de productieprocessen. Kortom, meer output realiseren met hetzelfde team.

Inhoud:

  • De te nemen stappen om voor- en nacalculatie dichter bij elkaar te brengen
  • Waarom spoedjes uw planning en productie verstoren (terwijl ze te voorkomen zijn)
  • Het verschil tussen ‘plannen’ en ‘sturen’ en hoe je een goede sturing kunt inrichten

Verbeteren van directiekamer tot op de werkvloer
Lean Improvers helpt ondernemingen verbeteren, van directiekamer tot op werkvloer. Dit doen wij door verbeterpotentieel/verbetermogelijkheden zichtbaar te maken en aan te pakken. Het doel is om uw organisatie te laten excelleren. Niet met mooie rapporten en plannen, maar door actie en het brengen van beweging. Niet alleen vertellen wat u zou kunnen verbeteren, maar ook uitleggen hoe u dat zou kunnen aanpakken, sterker nog wij helpen u met het ‘hoe’.

Deelnemen?

Als u met meerdere personen komt, geeft dan hier alle persoonlijke e-mailadressen op een aparte regel.
  • Meer weten over 'Online Lean kennissessie'?

  • Op dit moment zijn nog geen aankomende evenementen bekend.
    Volledige agenda