Workshop Haal uw bedrijf van de handrem – Zwolle

  • 27-09-2018
  • Van der Valk Zwolle

 

Voor de meeste bedrijven draait de economie op volle toeren. De orderportefeuille is goed gevuld en u ziet uw levertijden oplopen. Wellicht bent u al op zoek naar extra mensen om al het werk op tijd klaar te krijgen. Herkent u dit beeld? Dan nodigt Lean Improvers u graag uit voor de kennissessie “Meer output met hetzelfde team”.

In deze interactieve sessie kijken we samen met u naar oorzaken waarom levertijden oplopen, waarom effectief werken beter is dan efficiënt werken en hoe u met uw huidige team levertijden kunt verkorten en meer kunt produceren zonder dat mensen harder of meer uren moeten werken.
U gaat ook ervaren hoe verbetering soms verassend simpel te realiseren is.

Op 27 september in Van der Valk Zwolle van 09:00 tot 12:00 uur vertellen wij u graag over onze verbetertrajecten in de maakindustrie. We delen deze kennis en ervaringen graag met u: Over de poedercoater met eilandjes, de tankfabrikant met de missende onderdelen en de meubelfabriek zonder voorman. Over onze ervaring met het brengen van beweging en het behalen van successen.

 

Over Lean Improvers

Lean Improvers is gesprekspartner voor u, uw managementteam en uw medewerkers op het gebied van procesverbetering. We hebben brede ervaring in het verbeteren van bedrijfsprocessen, zowel in productie- als kantooromgevingen. Niet alleen adviserend, maar ook uitvoerend.
Wij bereiken blijvende resultaten door onze unieke aanpak op basis van de 3 hoofdelementen van verandering:
Visie en Koers.
Wat zijn de doelen van je organisatie en hoe zijn deze terug te vertalen naar de werkvloer. Welke sturingscijfers zijn nodig om te kunnen meten of deze doelen ook gehaald worden.

Proces optimalisatie.
Effectief en efficiënt produceren door het wegnemen van verspillingen in de totale keten van realisatie. Hiervoor worden de tools van Lean, Quick Response Manufacturing en andere optimalisatie strategieën ingezet.

Houding & Gedrag.
Voorkomen en wegnemen van weerstand tegen verandering bij medewerkers. Sturing op het realiseren van een verandercultuur waarbij de medewerkers vanuit eigenaarschap meehelpen de processen steeds verder te verbeteren.

Deelnemen?

Als u met meerdere personen komt, geeft dan hier alle persoonlijke e-mailadressen op een aparte regel.
  • Meer weten over 'Workshop Haal uw bedrijf van de handrem - Zwolle'?

  • Op dit moment zijn nog geen aankomende evenementen bekend.
    Volledige agenda