Workshop Snellere Processen – Eindhoven

  • 17-05-2018
  • Van der Valk Eindhoven

De afgelopen jaren heeft Lean Improvers de Nederlandse maakindustrie uitgenodigd en uitgedaagd om veel voorkomende ‘problemen’ aan te pakken. Wellicht was u bij één van onze inspiratiesessies: ‘Waarom uw planning de productie in de war schopt’, over een andere kijk op plannen en procesinrichting. ‘Hoe zorgt u dat de organisatie zich sneller ontwikkelt in de richting die u wilt?’, over het formuleren en realiseren van strategische doelen. Of ‘Zo doen we dat hier al jaren… ’, over het meenemen van medewerkers in verandering

Ruim 350 operationeel managers, productieleiders, planners en directieleden hebben deze sessies bezocht. Ze zijn geïnspireerd geraakt en aan de slag gegaan! En toch gaan we het nu anders doen….

Alles in één intensieve workshop

We hebben bovenstaande sessies gebundeld in één zeer intensieve workshop over het verbeteren van processen in de maakindustrie. Het uiteindelijk doel: het stérk reduceren van doorlooptijden.

De focus op tempo maken heeft veel positieve neveneffecten, zoals: een kortere cash-to-cash cycle, meer ruimte voor orders en een optimale benutting van uw mensen en resources.

Inzicht in de bottlenecks en de inspiratie om ze aan te pakken!

We zullen samen de drie facetten voor succesvolle verbeteringen doorlopen: procesinrichting, prestatiemanagement en houding & gedrag. U krijgt voorbeelden, casussen en opdrachten van ons.

In 3 uur krijgt u zo inzicht in het verbeterpotentieel van uw organisatie en de inspiratie om aan de slag te gaan! Samen zetten we belangrijke stappen richting Operational Excellence.

Deze workshop vindt plaats in de ochtend  van 09:00 tot 12:00. 

locatie: Van der Valk Hotel Eindhoven

Deelnemen?

Als u met meerdere personen komt, geeft dan hier alle persoonlijke e-mailadressen op een aparte regel.
  • Meer weten over 'Workshop Snellere Processen - Eindhoven'?

  • Op dit moment zijn nog geen aankomende evenementen bekend.
    Volledige agenda