Over Lean Improvers.

Procesverbeteraars met passie.

Specialisten in continu verbeteren

 Lean Improvers helpt MKB maakbedrijven bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. We doen dit door het formuleren van heldere doelstellingen, het inrichten van optimale processen en het begeleiden van uw team in de verandering naar een nieuwe manier van werken.

Lean Improvers werkt samen met diverse specialisten op het vlak van Lean/QRM, verandermanagement, automatisering, (interim) management en marketing.

 Lean Improvers wordt sinds 2013 geleid door Arie Pieter van Wensveen.

Wij zoeken een nieuwe collega!

Consultant Continu Verbeteren

Lean Improvers is per direct op zoek naar een ondernemende adviseur met een passie voor het begeleiden van veranderprocessen bij bedrijven in de MKB maakindustrie.

 

Wat ga je doen?

Jouw rol is het in beweging brengen van klanten, op weg naar continu verbeteren. Hierbij begeleidt je de verandering vanuit de methodieken van, onder andere, LEAN, QRM en SENS.

Als consultant continu verbeteren heb je een dynamische en afwisselende functie. De ene dag zit je met MT/directie aan tafel om over de strategie te sparren, de volgende dag werk je met het team op de werkvloer aan verbetering. Je houdt iedereen aangehaakt, je enthousiasmeert en neemt mensen mee in de stappen op weg naar verbetering. Je coacht, traint en brengt de vaardigheden van continu verbeteren over aan het team van de klant. Het adviseren over processen doe je doorlopend; hoe kunnen die anders en beter? 

 

Wie zoeken wij?  

Wij zoeken een collega die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Een ondernemer binnen Lean Improvers die weet wat verbeterprocessen betekenen voor een organisatie. Je schakelt soepel tussen strategie, mensen en processen en hebt sterke affiniteit met onze klanten (MKB maakindustrie).

Je voelt je thuis in een team dat in ontwikkeling is en waar volop ruimte is voor jouw ideeën en ervaringen. Je staat stevig in je schoenen, durft te adviseren en bent positief kritisch. Je leeft je gemakkelijk in en bent je bewust van je omgeving. Je communicatie skills zijn goed en mede hierdoor neem je mensen mee in een veranderproces en heb je impact. Verder ben je een teamspeler, hands-on en werk je gestructureerd.
 

Wat breng je mee? 

·       Aantoonbare ervaring met het begeleiden van veranderprocessen (directieniveau) 

·       Ervaring met continu verbeteren is een pré (Lean, QRM, SENS)

·       Ervaring met MKB maakindustrie is een pré, affiniteit een must!

·       Je hebt een hbo of academisch opleiding gevolgd.

·       Je bent bereid te reizen, standplaats is in overleg.

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een inspirerende werkomgeving met gedreven en professionele collega’s. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

·       Laptop en mobiele telefoon

·       Een prima pensioen- en winstdelingsregeling

·       Collega´s met veel kennis en passie voor hun werk

 

Lijkt het je wat? Stuur dan je cv en motivatie voor naar info@lean-improvers.nl gericht aan Arie Pieter van Wensveen. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure


Lean Improvers werkt graag samen!

Omdat wij vinden wat jij laat liggen

Margemakers biedt de unieke MargeWijzer®.
Staat uw marge onder druk? Staan de inspanningen niet in verhouding tot de verdiensten voor uw organisatie? Is er meer te halen uit uw klanten? Wilt u weten hoe en waar u uw rendement kunt verbeteren? Bent u benieuwd welk potentieel u eigenlijk al in huis heeft?
Vraag dan uw eigen Margemakers MargeWijzer® aan. 

January, Brand Leadership

 January helpt bedrijven om ‘Merkleider’ te worden door middel van een strategie die raakt. 
 Brand Leadership zorgt ervoor dat een merk ‘mensen’ in beweging brengt doordat zij zich aangetrokken, vertrouwd en begrepen voelen. Brand Leaders zorgen voor een ultieme merkbeleving. 

January levert praktische Marketing & Sales roadmaps op waarin jouw routeplan voor de komende jaren is uitgeschreven. Van strategisch plan tot aan succesvolle uitvoer. 
 


Adviseurs naast ondernemers

Schaffels adviseurs helpt om externe en interne ontwikkelingen voor organisaties in kaart te brengen en samen aan een succesvolle toekomst te werken.

We hebben alle kennis in huis om ondernemers met advies en ondersteuning ter zijde te staan. Zowel op het gebied van innovatie, groei en kwaliteit als duurzame inzetbaarheid en personeel & organisatie.
.

Ambassadeur Smart Industry


Omdat de maakindustrie continu in beweging is. Omdat het altijd slimmer, beter en handiger kan.
Vanuit Lean Improvers zijn wij vooral geïnteresseerd en betrokken bij de veranderende organisatie. Wat is de impact van verandering op uw klanten, uw resultaten en uw team van medewerkers?