Over Lean Improvers.

Procesverbeteraars met passie.

Specialisten in continu verbeteren

Lean Improvers helpt MKB maakbedrijven bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. We doen dit door het formuleren van heldere doelstellingen, het inrichten van optimale processen en het begeleiden van uw team in de verandering naar een nieuwe manier van werken.

Lean Improvers werkt samen met diverse specialisten op het vlak van Lean/QRM, verandermanagement, automatisering, (interim) management en marketing.

 Lean Improvers wordt sinds 2013 geleid door Arie Pieter van Wensveen.

Lean Improvers werkt graag samen!

Het netwerk vol expertise

Het Verbeterhuis bundelt de kracht van gedeelde kennis en ervaring. 

Het Verbeterhuis is een team van gepassioneerde, betrokken en onafhankelijke professionals met een bewezen track record. Vanuit eigen expertise en kennis werken wij samen aan het gezamenlijke doel om altijd het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken.
.

Omdat wij vinden wat jij laat liggen

Margemakers biedt de unieke MargeWijzer®.
Staat uw marge onder druk? Staan de inspanningen niet in verhouding tot de verdiensten voor uw organisatie? Is er meer te halen uit uw klanten? Wilt u weten hoe en waar u uw rendement kunt verbeteren? Bent u benieuwd welk potentieel u eigenlijk al in huis heeft?
Vraag dan uw eigen Margemakers MargeWijzer┬« aan. 

Smart Moov., meer dan marketing

Creatieve verbeteraars van sales- en communicatieprocessen. 
Met de slimme totaaloplossingen
Salesreis, Recruitmentreis en Beursreis
bieden ze een slimme en schaalbare digitale infrastructuur voor jouw marketing- en salesprocessen. 


Regisseurs van groei

NRGZ staat klaar om jou te ondersteunen met de groei van je organisatie. In onze aanpak stappen wij met volle energie in en helpen, coachen, begeleiden en doen eventueel voor hoe jij de volgende stap kan maken met je organisatie. Regisseren noemen wij dat.

Rjukan Training & Advies

 Rjukan helpt door structuur te brengen in de dagelijkse chaos van mail, taken en agenda's.
Met behulp van de actiegerichte managementmethode 'Getting things done' zorgen de specialisten van Rjukan voor reinheid, rust en regelmaat! 
 


Adviseurs naast ondernemers

Schaffels adviseurs helpt om externe en interne ontwikkelingen voor organisaties in kaart te brengen en samen aan een succesvolle toekomst te werken.

We hebben alle kennis in huis om ondernemers met advies en ondersteuning ter zijde te staan. Zowel op het gebied van innovatie, groei en kwaliteit als duurzame inzetbaarheid en personeel & organisatie.

.


Ook samenwerken met Lean Improvers?

Leuk! Neem contact op met Arie Pieter voor een kennismaking. 
Inclusief koffie. (Of thee natuurlijk..)