Zie jij ook overal kansen?

Join the team.

Altijd op zoek naar talent

Geloof jij ook dat processen altijd verbeterd kunnen worden? Heb jij ook een passie voor de maakindustrie?
Dan maken we graag kennis met jou. Neem contact op voor een afspraak!

Wij zoeken een nieuwe collega!

Consultant Continu Verbeteren
Lean Improvers is per direct op zoek naar een ondernemende adviseur met een passie voor het begeleiden van veranderprocessen bij bedrijven in de MKB maakindustrie.

 

Wat doet een consultant continu verbeteren van Lean Improvers?

Jouw rol is het in beweging brengen van klanten, op weg naar continu verbeteren. Hierbij begeleidt je de verandering vanuit de methodieken van, onder andere, LEAN, QRM en SENS.

Als consultant continu verbeteren heb je een dynamische en afwisselende functie. De ene dag zit je met MT/directie aan tafel om over de strategie te sparren, de volgende dag werk je met het team op de werkvloer aan verbetering. Je houdt iedereen aangehaakt, je enthousiasmeert en neemt mensen mee in de stappen op weg naar verbetering. Je coacht, traint en brengt de vaardigheden van continu verbeteren over aan het team van de klant. Het adviseren over processen doe je doorlopend; hoe kunnen die anders en beter? 

 

Wie zoeken wij?  

Wij zoeken een collega die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze klanten. Een ondernemer binnen Lean Improvers die weet wat verbeterprocessen betekenen voor een organisatie. Je schakelt soepel tussen strategie, mensen en processen en hebt sterke affiniteit met onze klanten (MKB maakindustrie).

Je voelt je thuis in een organisatie die vol in ontwikkeling is en waar volop ruimte is voor jouw ideeën en ervaringen. Je staat stevig in je schoenen, durft te adviseren en bent positief kritisch. Je leeft je gemakkelijk in en bent je bewust van je omgeving. Je communicatie skills zijn goed en mede hierdoor neem je mensen mee in een veranderproces en heb je impact. Verder ben je een teamspeler, hands-on en werk je gestructureerd.
 

Wat breng je mee? 

·       Ervaring met het begeleiden van veranderprocessen en projectmatig werken

·       Ervaring met continu verbeteren is een pré (Lean, Quick Response Management, SENS)

·       Ervaring met MKB maakindustrie is een pré, affiniteit een must!

·       Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau gevolgd of door werkervaring verkregen

 

Wat bieden we jou?

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een inspirerende werkomgeving met gedreven en professionele collega’s. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

·       Laptop en mobiele telefoon

·       Een prima pensioen- en winstdelingsregeling

·       Collega´s met veel kennis en passie voor hun werk

 

Lijkt het je wat? Stuur dan je cv en motivatie voor naar [email protected] gericht aan Arie Pieter van Wensveen. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure